fredag, april 2

ikea igen

Kvällen igår hos Uffe och Sara var riktigt bra. God mat och härligt sällskap. Saras mage den växer och växer för varje gång man ser henne. Kvällen gick så fort att vi inte kom oss hem och i säng förrän kring 03. Tur att Liam kan somna borta (än ialla fall). Tack för en trevlig kväll!

Sen var det bara att upp och hoppa - ikea igen!! Peter och Fanny kom och hämtade mig 8.30. Janne och Liam stannade hemma för att mamma/mormor skulle komma och hämta lillkrabaten så att Janne skulle kunna åka vidare till huset för att möta upp Kjelle och jobba vidare. Alla hjälps åt! Denna gång var det återigen köksplanering, förra gången fick jag ingen hjälp av de som jobbar där, men denna gång gick det betydligt bättre så nu är allt färdigt för att beställas. Det skulle bara ta 14 dagar att få köket från beställning tills man har det hemma. Det lät nästan för bra för att vara sant!


Imorgon är det utgång på challenge som gäller. Ska bli kul att träffa lite folk =) Liam ska sova i Kälen för första gången, så det blir lite spännade att se hur det går, men det kommer säkert att gå bra!

Jag tror att Liam går i sin morfars fotspår... elektriker kan det vara något? Han kan sitta hur länge som helt och pyssla på med kontakter och kablar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar