söndag, januari 17

Igår var Liam hos sin mormor och morfar då passade både jag och Janne på att vara i huset och jobba. Även min lillebror Oskar var med och hjälpte till, vi tog tag i att tilläggsisolera och vi hann till och med allt färdigt. Det går fort när man är många. Janne och Kjell satte upp lockpanelen i taket i vardagsrummet - och som jag är nöjd över resultatet =). Igår var en bra dag, vi hann mycket tycker jag.

Idag har lilleman varit hos sin farmor. Och vi har varit i huset. Tagit en massa beslut om saker och ting gällande renoveringen. Man kan verkligen grubbla sig gråhårig över alla val som måste göras. Men nu är vi överrens.....ett tag till ialla fall =) Vi fick även lite besök under dagen, Anton och Verran kikade förbi. Kul!

Senare på kvällen efter vi hade hämtat Liam hos farmor kom Anton, Verran och lilla Lo hit till lägenheten och surrade lite. Tur att vi har er så vi kan grubbla tillsammans!
Lo passade på att smaka på Liams öra, men det verkade inte vara uppskattat, lillprinsen började skrika och var lite sur resten av kvällen. Men Lo hon var på topp!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar