lördag, februari 27

TJEJKVÄLL!

....utan barn! Jag säger bara OJ OJ OJ! Vilken kväll! Vi hade så mycket att surra om så vi GLÖMDE bort vinet. Herre Gud!! Men kul hade vi =)

Vi blev 10 stycket: Sara Ö, Sara L, Sofia, Carro, Linda E, Hanna, Linda B, Johanna, Verran och jag. Till och med Sara kom hem från Umeå, det förgyllde kvällen!

Vi började med att gå ut och äta 3-rätters på Nodo. Det var riktigt gott alltihopa, enda anmärkningen var att det skulle ha passat bra med liiite mer sallad till varmrätten än ett 3-klöver. Men som sagt riktigt gott ändå. Kan verkligen rekommenderas. Enda vinet som dracks var till maten =)


Sen bar det vidare hem hit där vi skulle ha Mary Kay party med spatema. Linda B har börjat sälja dessa rodukter, så vi var hennes första klass. Bra jobbat Linda. Vilket jobb hon gjorde!...vi andra var som ett gäng 6-åringar som surrade i mun på varandra - ett riktigt hönshus! Men Linda skötte det galant. Och vilka produkter - inte kunde jag stå emot det inte =). Vi fick alla en palett med olika smorsel grejer på som vi skulle kleta på i ansiktet utifrån Lindas instruktioner:

Vi gjorde även fotbad, peelade ben, mun och ansikte och la ansiktsmask. Jag som lider av fotskräck blev nog botad, jag har aldrig sett så många sitta och fila sina fötter i min närhet i mitt hem tidigare. Skräcken kanske är borta, vi får se när Janne tar fram sina fossingar...hm...=)

Om det är någon som är intresserad av att köpa Mary Kay produkter kan ni boka en klass med Linda - det var faktiskt skit kul!

Under kvällen kom det fram det ena och det andra. Vi pratade om förlossningar, barn, blommor, hus, renoveringar ja allt!
Den ena berättar att när hennes vatten gick på förlossningen var det som en vattenkanon så det splachade ända till dörren, den andra berättar att hon stoppar ner plantor från bryggmans i väskan - ja för det var ju tydligen sånna som hade spridit sig... =) en annan berättar att hon dog under förlossningen, ja eller var någon av de tidigare, en tredje berättar att ja jag kan fortsätta hur mycket som helst. Kul hade vi ialla fall!

Papporna och alla barn var hos Peter och Leo. De hade tydligen haft det riktigt stressigt. Så jag vill säga BRA JOBBAT KILLAR och TACK FÖR ATT VI TJEJJER FICK TRÄFFAS SJÄLVA!

Detta lilla busfrö verkar också ha haft en rolig fredag!


Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar