fredag, november 13

Husets hjärta!

Idag var det ett stort ögonblick - värmepumpen sattes igång, och allt fungerade som det skulle =) Inget mer eldande, inget mer komma hem till 12 grader om man varit borta en helg, och inget mer tjat om att NÅGON måste bära in ved - jag säger bara - VILKET LYX =). Vanligt folk tänker säkert - vad f*n pratar hon om, men så är det, vi har eldat för värmen (i och för sig sparat en hel del pengar) och inte ens haft en acctank - men inga pengar är värda att spara för att måsta hålla på och elda och bära in ved. Jag skulle inte tacka nej till en öppenspis och endast elda för mys skull. Jag säger bara JIPPI!!

Idag har jag och Liam lunchat med Johanna och Elsa. Det blev Nodo - varje fredag ingår efterrätt. Så det var inget svårt val. Vi satt och surrade och säger något i stil med - så lungt det är att ta med Liam och Elsa, men det skulle vi inte sagt - Elsa börjar gasta, hungrig som hon var, sen somnar hon utslagen efter en sluring. När hon blir tyst då drar Liam igång och skriker. Vi kände vissa blickar på oss därinne, så vi packade ihop och gick. De som var kvar blev säkert tacksamma.

Ikväll har Linda varit här och ätit med oss. Köttfärpaj och sallad blev det. Sen var det ju självklart dags för Idol. Tack för en mysig kväll L.

Nu håller jag på att förbereda lite lekar inför imorgon. Imorgon är det en Queen konsert på Norrmalmia som vi ska gå på. Så då blir det barnfritt.
Tanken var att Liams farmor och farfar skulle sköta, men stackars Gunilla ligger sjuk i svininfluensan. Så vi skickar henne krya på dig kramar från oss. Så då fick mormor och morfar hoppa in som barnvakter istället. Liam ska få sova hos de så då blir det sovmorgon imorgon!!

Sov gott!

1 kommentar:

  1. Tack själv vännen alltid lika mysigt att umgås med dig och Liam kram

    SvaraRadera