söndag, november 1

"Trubbel i paradiset"

Vaknade lite senare än vanlig idag eftersom att Janne glömde ställa väckaren innan han åkte till jobbet (vi delar på en väckare.....) men då fick vi lite sovmorgon istället. Men på något konstigt sätt blir dagen lite strulig när rutinerna ändras. Liam har varit väldigt mammig, han har inte velat sova någon längre stund utan velat vara i famnen hela dagen - det är sådana dagar det känns att han blivit riktigt tung.

Idag har mamma och pappa har varit här och bjudit oss på middag - Fläskfilé i pepparsås och klyftpotatis - mmmm va gott. Janne slutade kl 18 så maten stod på bordet när han kom hem. Efter vi hade ätit åkte pappa och Janne till huset för att fixa lite inför imorgon när värmepumpen ska installeras och jag och mamma var kvar i lägenheten med Liam.


Ikväll har vi varit på bio med Peter, Fanny och Oskar. Vi såg "Trubbel i paradiset". Jag trodde att den skulle vara bättre än den var eftersom det man sett på reklam är bra. Den var väl helt ok, men då den var två timmar lång kändes den lite seg. Går lika bra att hyra istället för att se på bio.......men det var ändå roligt att göra någonting annorlunda. Det hör ju inte till vanligheten att unna sig tid utan lilleman.


Tack mamma/mormor och pappa/morfar för middagen och att ni varit barnvakt åt Liam så att vi fick en stund över till bio - lite guldkant på tillvaron!

Janne åkte nästan direkt tillbaka till huset efter bion för att fortsätta förbereda inför morgondagen. Där är han ännu kvar......en eloge till dig älskling! Du är så duktig.

Dagens Liam bild


>Imorgon är en annan dag<

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar